Selling Witam, mam na sprzedaż skiny. Czego oczekuje?...

Discussion in 'CSGO Skins for Sale - Buy Sell CS:GO Skins' started by Patryk Eryk Mikołajczyk, 10/20/15.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Patryk Eryk Mikołajczyk

Patryk Eryk Mikołajczyk
    Expand Collapse
    High Risk Status: This user has been flagged as high risk due to one or more reasons

0   0   0

Witam, mam na sprzedaż skiny. Czego oczekuje? Paysafecard bądz przelew allegro, możliwa zapłata w psc tak jak wspominałem, jeśli chodzi o zasady są na dole wypisane , nie pisz do mnie jeśli się do nich nie dostosujesz . Skiny sprzedaje tanio . ----------------------------------------------------------------------------------------- -Bagnet M9 (★) | Stal damasceńska (MW) (SPRZEDANE) -Nóż z hakiem (★) | Tygrysi kieł (FN) (SPRZEDANE) -AWP | Hiperbestia (MW) (SPRZEDANE) -USP-S | Zabójstwo potwierdzone (MW) -M4A1-S | Złoty zwój (FT) -AK-47 | Mglisty front (MW) -AWP (StatTrak™) | Asiimov (BS) -------------------------------------------------------------------------------- 1.Rezerwuje wybrany skin 24h 2.Nie masz pieniędzy nie pisz do mnie 3.Jeśli chcesz mi płakać na priv że nie dasz pierwszy, że cie już okradli, coś w tym stylu to blokuje cie automatycznie bo nie chce mi się bzdur sluchać i nie interesuje mnie to . 4.Mogę podesłać swój dowód osobisty 5.Mam lat 18 nie jestem dzieckiem by ludzi okradać, wiem co to odpowiedzialność karna dlatego daruj sobie jeśli uważasz że chce okraść ludzi na marne kody . 6..nie uda ci się mnie okraść, także możesz swój cenny czas na to darować 7.Sprzedaje za PSC możliwość wystawienia na allegro za przelew 8.Mój profil steam Steam Community :: GanJa | MaFia | MiNiOnS 9.Kontakt tylko priv 10.Nie odpisuje na komentarze 11.Na steam mam x6 rep+ za trade 12.Mogę podać swój nr telefonu 13.Jestem konkretnym sprzedawcą, tego samego oczekuje od ciebie a nie żadnej gimbazy 14.Skiny sprzedaje tanio na priv podaje ceny
    http://graph.facebook..com/930909436993996/picture

#1 Patryk Eryk Mikołajczyk, 10/20/15
    Last edited by a moderator: 4/2/16
    • This user is inactive. Hasn't logged into their account in over 60 days.
Thread Status:
Not open for further replies.