Main Characters Server: EU Main Characters Paragon Level: 60 Main Characters Gender: Female Main Characters Total DPS: 210000 Main Characters Total HP: Main Characters Total Resistance: Main Characters Equipment (Describe): Main Characters Skills (Describe): Main Characters Stats (Describe): Total Elite Kills: Total Lifetime Kills: All Other Assets (Describe): Select the number of characters over Level 20: Alternate Characters Server: EU Alternate Characters Level: 60 Alternate Characters Paragon Level: 60 Alternate Characters Gender: Female Alternate Characters Class: Monk Alternate Characters Total DPS: 150000 Alternate Characters Total HP: Alternate Characters Total Resistance: Alternate Characters Equipment (Describe): Alternate Characters Skills (Describe): Alternate Characters Stats (Describe): Alternate Characters Server: EU Alternate Characters Level: 60 Alternate Characters Paragon Level: 20 Alternate Characters Gender: Female Alternate Characters Class: Wizard Alternate Characters Total DPS: 50000 Alternate Characters Total HP: Alternate Characters Total Resistance: Alternate Characters Equipment (Describe): Alternate Characters Skills (Describe): Alternate Characters Stats (Describe): Alternate Characters Server: EU Alternate Characters Level: Alternate Characters Paragon Level: Alternate Characters Gender: Alternate Characters Class: Alternate Characters Total DPS: Alternate Characters Total HP: Alternate Characters Total Resistance: Alternate Characters Equipment (Describe): Alternate Characters Skills (Describe): Alternate Characters Stats (Describe): Other Games Attached to Battle Account: Additional Information Total Currency 25000000 Email Address bossjazzy@hotmail