Merhaba kullanıcı, Aof Legions ( Art Of War Legions ) Level 44 Hesabı Satılıktır. Hesabın kayıtlı olduğu Facebook. adresi ve Facebook.'un kayıtlı olduğu e-posta adresi ile birlikte verilecektir. 1,2 m Savaş Gücü ile Hesap Bilgileri belirlendi. Hesapta bulunan bilgiler; ⭐Kahramanlar; 15 Ali 13 Seondeok (6 Parça Daha) 9 Cin (7 Parça Daha) 9 ejderha 7 Davison 5 Chion 4 Selen (1 Ekstra Parça) 4 Drakula (3 Parça Daha) Seviye 8-9 Birlikler Oyunda kullanılan jetonlar ⭐ 1 Bin Av Madalyası 13,5 Bin Pırlanta (Günlük Değişiklikler) 31 Milyon Madeni Para (Günlük Değişiklikler) 950 Parşömen (25K Av Madalyası Garantili) Elmas Büyüme Fonu Açık ⭐Oyunda Kullanılan Sihirli Tozlar 21.5 İnsan Sihirli Tozu 23.5 Kara Büyü Tozu 22.3 Vahşi Büyü Tozu 23.3 Kutsal Sihir Tozu Satışta önceliğim sitedir. Siteyi kullanmak istemeyenler e-posta veya aşağıda verdiğim iletişim bilgileri ile bana ulaşabilirler. Facebook. hesabımdan bana ulaşabilirsiniz. https://www.Facebook..com/YusufNesrin Bana WhatsApp Numarasından Ulaşabilirsiniz. +90 530 042 33 67