Hi, It's time for me to say goodbye to dragons after over 2 years of playing. This is a great account and hopefully I can find someone to enjoy it as much as I have. Quick summary of what you're getting... 1. Fully maxed all level 45 towers on all the islands 2. All the new emerald tier dragons (ferga and deci are expert, the other 4 are babies) and all the dragons before this new tier was released. 3. Thousands of boosts, heal pots and clocks (you should be able to max base again when they raise tower levels this week) If you're serious about acquiring this account, add me on Line @ johnsun23
223652 [/ ATTACH] [ATTACH = full] 223652 [/ ATTACH] Merhaba, 2 yılı aşkın süredir ejderhalara elveda diyebilmemin zamanı geldi. Bu harika bir hesaptır ve umarım ben sahip olduğum kadarıyla tadını çıkaracak birini bulabilirim. Neler aldığınızı gösteren hızlı özet ... 1. Tüm adalarda 45 seviyeli kuleler tamamen maxed 2. Tüm yeni zümrüt katmanlı ejderhalar (ferga ve deci uzman, diğer 4 bebek) ve bu yeni katmandan önce tüm ejderhalar serbest bırakıldı. 3. Binlerce artırma, çaydanlıkları ve saatleri iyileştirme (bu hafta kule seviyelerini yükselttikten sonra maksimum üs yapabilmelisiniz) Bu hesabı edinmek konusunda ciddiysen beni Line @ johnsun23'a ekle [/ QUOTE] Hesabınız oldukça güzel değer ama 1000 dolar para ayırabilirim kendi hesabımı hiçbir ücret talep etmeden başka bir hak eden oyuncuya vericem 203 level olan hesabım garnet üzerinde çalışmaya başladım
223652 [/ ATTACH] [ATTACH = full] 223652 [/ ATTACH] Merhaba, 2 yılı aşkın süredir ejderhalara elveda diyebilmemin zamanı geldi. Bu harika bir hesaptır ve umarım ben sahip olduğum kadarıyla tadını çıkaracak birini bulabilirim. Neler aldığınızı gösteren hızlı özet ... 1. Tüm adalarda 45 seviyeli kuleler tamamen maxed 2. Tüm yeni zümrüt katmanlı ejderhalar (ferga ve deci uzman, diğer 4 bebek) ve bu yeni katmandan önce tüm ejderhalar serbest bırakıldı. 3. Binlerce artırma, çaydanlıkları ve saatleri iyileştirme (bu hafta kule seviyelerini yükselttikten sonra maksimum üs yapabilmelisiniz) Bu hesabı edinmek konusunda ciddiysen beni Line @ johnsun23'a ekle [/ QUOTE] Tam benlik hesap ihtiyacınız olan bir hesap sadece saldırı gücü bana yetiyor iksir hızlandırıcılar ve büyülerin hiçbirine ihtiyacım yok içi boş olsa bile hiçbir sıkıntı yok benim için fiyat yüksek olmasa avını kovalayan avcı gibi atak yapmadan avlayıp alırdım hemen